Plastikkirurg Stockholm

Välkommen till vår toppmoderna klinik

Injektionsbehandlingar

Injektionsbehandlingar som vi uför

Injektionsbehandlingar är ett bra alternativ till plastikkirurgi när det handlar om mindre åtgärder såsom rynkor eller mindre ojämnheter i ansiktet. Dessa behandlingar utförs under lokalbedövning och du kan återgå till dina vanliga sysslor direkt efter ingreppen.

Fillers

Vid behandling med fillers injiceras material som innehåller hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen och hjälper till att ge huden volym och fukt. Med hjälp av fillers kan man förstärka ansiktskonturer, öka volymen i till exempel läppar eller kinder och även behandla rynkor. Med fillers kan man förskjuta behovet av en operation eller helt undvika det. Fillers med hyaluronsyra ger ett relativt långvarigt resultat och behandlingarna är så gott som smärtfria. 

Botox

Botox är kort för Botulinum toxin, ett läkemedel som innehåller Botulinum A. Botox gör att muskulaturen tillfälligt slappnar av och kan på det sättet göra att rynkor teoporärt försvinner. Det naturliga åldrandet skyndas på av bland annat starkt solande, stress och viktförändringar. Botox gör det möjligt att behandla exempelvis rynkor i pannan, mellan ögonen, runt munnen och i ögonens utkant. Resultatet av behandlingen ses omedelbart. Botox används både i föryngrande syfte, men även för medicinska ändamål såsom behandling av svettningar och migrän.

Läppförstoring

Läppförstoring är ett vanligt ingrepp som vi i regel utför med fillers från Restylane eller Juvéderm. Vi arbetar med en mycket tunn nål och ingreppet brukar vara relativt smärtfritt. Läppförstoring kan genomföras antingen för att man önskar en ökad volym i läpparna, för att skapa bättre proportioner i ansiktet eller för att korrigera eventuella asymmetrier. Vid behov kombineras behandlingen med kirurgi.

Välkommen att boka tid hos oss för konsultation gällande injektionsbehandlingar.

 

Plastikkirurgi som ger önskat resultat. Boka tid för din första konsultation.