Plastikkirurg Stockholm

Välkommen till vår toppmoderna klinik

Plastikkirurg

Våra plastikkirurgiska behandlingar

På vår klinik utför vi en mängd olika plastikkirurgiska behandlingar. Du behandlas av vår mycket erfarne plastikkirurg. Du får kvalificerad rådgivning kring vilka behandlingar som kan komma i fråga för dig, de resultat du kan förvänta dig och hur lång konvalescens som du bör räkna med, efter operationen.

Som med alla typer av operationer bör plastikkirurgiska ingrepp noga övervägas. Vi går igenom de olika alternativ du har att välja mellan och pratar igenom bakgrunden till varför du önskar genomföra en plastikoperation.

Bröstförstoring & bröstoperationer

Att förstora eller lyfta brösten har på senare år blivit allt mer accepterat. Att vilja öka sitt bröstomfång eller lyfta en tung byst kan ha många orsaker. Somliga föds med relativt små bröst och känner att de inte ser proportionerliga ut, eller att det är svårt att hitta kläder som sitter bra. Då kan en bröstförstoring vara rätt alternativ. För andra handlar det om att åldrande, barnafödande eller viktförändringar gör bysten slapp eller tung så att den förlorar sin tidigare fasta form. Ett bröstlyft eller en bröstförminskning kan då vara svaret, men även implantat kan ge en fastare byst. Det är också relativt vanligt att brösten har olika storlek. Om kupstorleken skiljer sig stort mellan brösten kan det vara svårt att hitta en BH som sitter bra. För att komma åt dessa problem kan en bröstoperation eller en bröstförstoring med implantat av olika storlek vara lämplig. Vi specialiserar oss på alla slags bröstoperationer och hittar det alternativ som ger det resultat du eftersträvar.

Vi utför även gynekomasti – manlig bröstförminskning. Detta behov kan uppstå till exempel om du har använt anabola steroider eller om din kropp av annan anledning har en minskad produktion av testosteron och ökad östrogenproduktion. Vi tar bort överflödig bröstvävnad för att återställa proportionerna i din kropp.

Bukplastik

Efter en viktnedgång eller när man har fått barn kan det hända att huden i nedre delen av buken tappar spänst och hänger i veck. Hur mycket man än tränar kan det vara svårt eller faktiskt omöjligt att komma åt denna typ av problematik utan kirurgi. Huden har permanent töjts ut och behöver stramas upp och delvis avlägsnas med hjälp av kirurgi. I somliga fall kan det räcka med en fettsugning för att uppnå önskat resultat, men i vanligtvis måste man kombinera båda behandlingarna. Vi låter dig veta vilka åtgärder som kommer i fråga vid din konsultation.

Ansiktskirurgi

Åtgärder i ansiktet omfattar bland annat ansiktslyft, fettsugning av haka, hakimplantat, ögonlocksplastik, näsplastik, pannlyft och läppförstoring. Vi utvärderar vilka åtgärder som kan behövas för att du ska få det resultat du önskar. Vi ser till att du får ett resultat som ser så naturligt ut som möjligt. Handlar det om rynkor eller mindre ytor som man önskar förbättra kan det räcka att behandla med fillers.

Armplastik

När man talar om armplastik menas vanligen överarmsplastik och behandling av så kallat “gäddhäng”. Överblivet skinn eller fettdepåer på överarmarna kan vara åldersrelaterade eller bero på en kraftig viktnedgång. Det kan kännas som att armarna inte passar ihop med resten av kroppen. Om elasticiteten i huden är tillräckligt bra kan det räcka med en fettsugning av armarna. I de fall där det finns mycket överskottshud måste denna opereras bort.

Kontakta oss för att få fullständig information om de behandlingar vi erbjuder.

 

Plastikkirurgi som ger önskat resultat. Boka tid för din första konsultation.