Plastikkirurg Stockholm

Välkommen till vår toppmoderna klinik

Om oss

Är det dags att göra någonting åt rynkorna? Är du trött på att åldras eller vill du korrigera någonting på din kropp som påverkar din vardag negativt? Vi är en skönhetsklinik i Stockholm som erbjuder professionella och skräddarsydda behandlingar för våra kunder.

All vår personal är utbildad och certifierad och vi sätter alltid patientens säkerhet i första rummet. Ingen behandling sker utan en initial undersökning - och vid större, mer komplexa behandlingar så sker även en konsultation innan.

Vi använder oss av både traditionella metoder och ny teknik och ser alltid till att hålla oss ajour med samtiden. Det händer mycket spännande inom skönhetsbranschen och vi är alltid nyfikna på att lära oss om nya behandlingar som kan ge våra kunder ett estetiskt lyft.

Vi erbjuder behandlingar med fillers och botox, vi erbjuder klassiska behandlingar inom hudvård och anti-aging och vi kan även utföra plastikkirurgi och utföra olika laserbehandlingar. Vårt mål är att alltid hjälpa våra kunder att få en lite bättre vardag och att komma till bukt med estetisk problematik som är hämmande i vardagen. Hos oss får du säkra behandlingar utförda av sakkunnig och utbildad personal till riktigt bra priser. Hur kan vi hjälpa dig? Boka in en tid så börjar vi resan mot ditt nya jag. Välkommen!

 

Plastikkirurgi som ger önskat resultat. Boka tid för din första konsultation.