Plastikkirurg Stockholm

Välkommen till vår toppmoderna klinik

Om oss

Här erbjuder vi plastikkirurgi i världsklass!

Sedan 1995 har vi utfört plastikkirurgiska behandlingar. Med utbildning från Karolinska institutet i Stockholm och med lång erfarenhet av denna typ av behandlingar kan vi garantera bästa möjliga resultat.

Kliniken med dess klassiska och vackra lokaler erbjuder en trivsam miljö, samtidigt som vi använder oss av den senaste utrustningen och tekniken. Hos oss har du tillgång till allt som du kan förvänta dig av på ett toppmodernt sjukhus. Sophiahemmet är lätt att nå både med lokaltrafik och med bilen då lokalerna ligger centralt på Valhallavägen.

Som medlemmar i SFEP (Svensk förening för estetisk plastikkirurgi) kan du vara säker på att vi följer deras etiska regler och ger dig som patient grundlig information om de planerade ingreppen samt realistiska föreställningar kring de resultat du kan förvänta dig.

Hos oss kan du vara säker på att känna dig hörd. Vi lyssnar på alla dina frågor och går igenom bakgrunden till varför du önskar genomgå ingreppen. Önskan om att kunna bidra till en positiv förändring och glädjen att få arbeta med våra patienter är det som driver oss.

Välkommen till din plastikkirurg i Stockholm!

 

 

Plastikkirurgi som ger önskat resultat. Boka tid för din första konsultation.